postani član !

Radost bicikliranja od 2013. godine…

Zahtjev za članstvom. - Poštovani, Ovim zahtjevom iskazujem svoju osobnu želju da postanem članom "Biciklističkog kluba Konavle" Izjavljujem da protiv mene nisu na snazi mjere iz Članak 13. Statuta, odnosno da nisam bio-bila isključen-a ili brisan-a iz članstva u "Biciklističkom klubu Konavle". Izjavljujem da sam u potpunosti upoznat-a s dužnostima i pravima člana-ice iz Članak 12 Statuta „Biciklističkog kluba Konavle“, te se obvezujem da ću poštovati i dosljedno provoditi program rada i Statut „Biciklističkog kluba Konavle“, kao i tijela upravljanja „Biciklističkim klubom Konavle“.

Link na Statut "Biciklističkog kluba Konavle"

Odobrenje članstva.

Po odobrenje primanja u članstvo udruge "Biciklistički klub Konavle" proslijediti ćemo Vam odluku o članstvu i podatke za uplatu godišnje članarine koja za tekuću godinu iznosi 300 kn koju je potrebno uplatiti na račun broj: HR6324070001100386513 a pod poziv na broj upisati OIB.

Izjava o korištenju osobnih podataka u svrhu članstva u "Biciklističkom klubu Konavle"

Osobne podatke koje ste dobrovoljno unijeli (ime i prezime, adresa elektroničke pošte, kontakt broj telefona) u okviru našeg upita prikupljamo i obrađujemo isključivo u svrhu u koju su nam podaci dostavljeni. Osobne podatke BK Konavle koristi isključivo za potrebe članstva u "Biciklističkom klubu Konavle" te ih ne prosljeđuje trećim stranama, osim na zahtjev ovlaštenih državnih organa. Na temelju zakonskih odredbi imate pravo na informaciju o Vašim osobnim podacima koji su pohranjeni u bazi podataka članstva u "Biciklističkom klubu Konavle"", kao i na ispravak, dopunu i brisanje osobnih podataka. Ispravak, dopunu i brisanje osobnih podataka vršimo na Vaš pisani zahtjev ili e-mail zahtjev.

KONTAKTIRAJTE NAS…

15 + 15 =

Beroje 55, 20213 Čilipi, CROATIA
OIB: 05726525825

predsjednik: +385 98 802 484
tajnik: +385 91 471 3044